Üdvözöljük!

A CivilVerőce honlap verőcei civilek informális csoportja által üzemeltetett információs és közösségi felület. Civil kezdeményezésünk célja a helyi közösségépítés, a környezettudatos szemléletformálás és a civil érdekérvényesítés, azaz a helyi problémák hatékony megoldásának segítése és a kreatív közösségi ötletek megvalósítása.

Régi verőceiek, új verőceiek, egy valami közös bennünk: tiszta, rendes Verőcét szeretnénk szó szerinti és átvitt értelemben is. Olyan Verőcét, ahol tényeket lehet arról tudni, mi miért történik, és ahol azt érezhetjük, hogy a dolgok értünk történnek.

Honlapunk egyik célja az objektív információszolgáltatás: a sokakat érintő ügyeknek igyekszünk pártatlan, értékítéletmentes nyilvánosságot biztosítani.

A honlap másik fontos célja, hogy aki itt keres, találjon: ha kell, mestert, terméket, szolgáltatást, ha kell, segítőket, eszméket, közösséget.

Az oldal nem hivatalos médium. Működtetői és szerzői publikus információkból, valamint az olvasók által beküldött anyagokból, véleményekből dolgoznak. Az oldal a szabad véleménynyilvánítás jogán alkot véleményt és von le következtetéseket.

Hírlevél

Ha érdeklődik a tevékenységünk iránt, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Csatlakozás

A CivilVerőce csoport egy nyitott informális civil közösségi kezdeményezés, ahol örömmel fogadjuk érdeklődését vagy tettrekész csatlakozási szándékát!

Kapcsolattartás

Közügyeket érintő témában "olvasói leveleket" is szándékunk leközölni, amennyiben azok a moderátor szűrőjén átmennek. Szívesen veszünk ezen felül bármilyen közérdekű vagy közügyet érintő információt, egyéni észrevételt, javaslatot.

Lépjen kapcsolatba velünk az info@civilveroce.hu emailcímen, a CivilVerőce FaceBook csoportban vagy az alábbi űrlap kitöltésével.

Kapcsolat