Közérdek

Ezen az oldalon közérdekű dolgokat és a közösségi érdekérvényesítéssel kapcsolatos dolgokat talál.

Környezetvédelmi Munkacsoport - Állásfoglalás a Dunakanyar növekvő forgalmáról és a forgalomcsillapítás szükségességéről

Megjelent a Verőcei Önkormányzat Környezetvédelmi Munkacsoportjának második nyilvános anyaga, Verőce és a Dunakanyar bal partjának gyors ütemben növekvő gépjárműforgalmáról, az ebből eredő problémákról és a forgalom szabályozásának lehetőségeiről.

Környezetvédelmi Munkacsoport - Javaslat a Dunai lejárók igazságos használatára

Megalakult a Verőcei Önkormányzat Környezetvédelmi illetve Turisztikai Munkacsoportja, azzal a céllal, hogy a falut érintő környezetvédelmi és turisztikai ügyekben az önkormányzat munkáját segítve szakértői javaslatokat készítsen elő. A KVMCS első javasata a Dunai lejárók igazságos használatáról szól.

A CivilVerőce elmúlt négy éve az Önkormányzati együttműködés tükrében

Közelednek a választások, izzik a falu, hogy kire érdemes szavazni, kire nem érdemes, és bizony sokszor valós és hiteles információk és stratégiai tervezés hiányában hirtelen alakuló érzelmek és pletykák befolyásolják döntéseinket. Hogy segítsük az átlátható információhoz való jutást, összefoglaljuk a CivilVerőce elmúlt négy éves működését az Önkormányzati együttműködés tükrében.

Értesülj automatikusan az Önkormányzat Híreiről!

A Verőcei Önkormányzattal együttműködésben létrehoztunk egy google csoportot, amire az Önkormányzat legjobb tudása szerint el fogja küldeni a fontos események, hírek részleteit. A csoportra bárki feliratkozhat olvasóként, írási joga csak az Önkormányzat adminisztrátorának van. Ha szeretnél első kézből email értesítést kapni a képviselőtestületi ülések és egyéb fontos események időpontjáról, iratkozz fel!

 

 

Lakossági véleményekre van szükség a településképi arculati kézikönyvhöz

November 3-ig van lehetőség véleményeket küldeni a polgármesteri hivatalon keresztül a Pro Arch Építész irodának a településképi arculati kézikönyvhöz!

Oldalak