Segíts patakot tisztítani Verőcén!

Március 28-án 10:00 órás kezdettel pataktisztító akcióra hívunk Verőcén! A covid-biztos szervezés érdekében elosztott helyszínen, előre bevállalt pontokon lehet önállóan részt venni a közösségi eseményen.

A Morgó patakot végigjártuk, felmértük a helyszíneket. Ez a térkép a bevállalható helyszínekről és itt lehet jelentkezni az egyes helyszínekre!

Fontos tudnivalók:

  • Erős zsákokat kapunk a Verőcei Önkormányzattól, ezeket Zölei Anikótól lehet átvenni, korábbi eseményekből maradt gyengébb de több zsák pedig Vásárhelyi Gábornál elérhető (ha beírtad magad a helyszín táblázatba, felvesszük veled a kapcsolatot zsák ügyben, de még jobb, ha Te keresel minket proaktívan) - ha van zsákod más számára, kérlek jelezd!
  • Arra kérünk, hogy védőkesztyűról gondoskodj magadnak! Köszönjük!
  • Az összegyűjtött szemetet a térképen megjelölt gyűjtőőpontokra vidd, az Önkormányzat partner az összegyűjtött szemét elszállításában.
  • Az esemény tulajdonképpen csak annyiból van időhöz kötve, hogy a meghirdetett 28-i időpont után fogja az Önkormányzat elszállítani a szemetet, de gyűjteni korábban is lehet, mint ahogy azt már néhányan meg is tették (köszönjük!). Mindazonáltan a "hivatalos időpont" március 28, 10:00.

Az akció szervezői a CivilVerőce és a Magad Ura Környezetvédelmi szervezet.

Esemény előtti képeket köszönjük Ilovszky Árpádnak: