Zavar a füst? Tarts velünk!

Indul a "szemétfüstments Verőcét!" kampány! December 6-án 18:00-tól nyílt szervezői gyűlést tartunk a Művelődési házban. Mondd el véleményedet: a megbeszélésre szeretettel várunk minden érdeklődőt, aki ötleteivel vagy méginkább aktív tettekkel szeretne hozzájárulni, hogy Verőcén minél tisztább legyen a levegő.

Nyomtatás alatt vannak plakátjaink, szóróanyagaink és számos akciónk, tervezett eseményünk és ötletünk van, melyek segíthetik a tiszta levegő ügyét, mely szorosan összekapcsolódik a tudatos és környezettudatos hulladékkezeléssel, avarégetéssel, reciklálással, komposztálással, fűtési szokásokkal.

Nem elhanyagolható pozitívum, hogy a Vidékfejlesztési Minisztérium is épp hasonló utakon jár a Fűts Okosan a tisztább levegőért! kampány keretében.

A gyűlésünkön részt vesz Sebály Bernadett közösségszervező az Ökotárs alapítványtól, hogy a kampány minél szervezettebb stratégia alapján működhessen és hatékonyan érje el célját, a közösségszervezést, széleskörű tájékoztatást és szemléletformálást és nem utolsósorban a hatósági érdekérvényesítést.